Waar heb jij nood aan?

Iedereen kampt met andere klachten of kwaaltjes. Daarom bekijken we steeds heel gericht en persoonlijk waar jij nood aan hebt én wat jouw lichaam nodig heeft om (opnieuw) te gaan stralen.

Icoone-ByEvelienMangelschots

Cellulite

Wat is cellulite? 

Cellulite komt voor wanneer het aantal vetcellen in het onderhuids bindweefsel toeneemt. Er ontstaat er een oneffen ‘sinaasappelhuid’ met bobbeltjes of putjes. 

Cellulites wordt meestal als ‘storend’ ervaren . Daarom zijn we het liever kwijt dan rijk. Gelukkig kan er iets aan gedaan worden.

Pak dit aan
Afslanking | By Evelien Mangelschots

Afslanking

Wie o wie heeft je wijsgemaakt dat alleen een operatie of zwaar diëten ervoor kan zorgen dat je strak en slank in je vel zit? Wij alvast niet!

Ik wil afslanken
Huidverstrakking | By Evelien Mangelschots

Huidverstrakking

Minder strak in je huid als voorheen? De oorzaken hiervoor kunnen variëren: een zwangerschap, extreem gewichtsverlies, ouderdom en overgewicht leiden vaak tot ‘huidoverschotten’ op ons lichaam. 

Maar gelukkig zijn die overschotten snel en efficiënt weg te werken.

dit wil ik
Icoone Gelaat

Anti-aging

We worden allemaal ouder, en zo ook onze huid: rimpels, andere oneffenheden en volumeverlies worden steeds zichtbaarder. 

Maar jij hebt genoeg van al die anti-aging crèmes en andere middeltjes? Jij wil snel en efficiënt resultaat?

Ik ga voor resultaat
By Evelien Mangelschots Icoone systeem

Huidversteviging

Mannen, vrouwen, jong en oud. Iedereen droomt van een gezond, strak lichaam. Hoe dat te bereiken? Gezond eten en regelmatig aan lichaamsbeweging doen is één. Maar wist je dat er nog meer en nog gemakkelijker is?

Dit wil ik

Of iets anders?

Nog iets anders waar je aan wil werken? By Evelien Mangelschots pakken we nog veel meer van het lichaam aan. 

Contacteer ons dus gerust voor om het even welk lichaamsdeel jij graag wil verbeteren, veranderen, verstrakken, verzorgen…

Maak een afspraak