Icoone Gelaat

Anti-aging

We worden allemaal ouder, en zo ook onze huid: rimpels, andere oneffenheden en volumeverlies worden steeds zichtbaarder. 

Maar jij hebt genoeg van al die anti-aging crèmes en andere middeltjes? Jij wil snel en efficiënt 

resultaat?

Met de Icoone behandeling!

Een Icoone behandeling verbetert de omloop van zuurstof in je huid waardoor rimpels minder zichtbaar worden en de huid verstrakt. De kwaliteit van je huid verbetert aanzienlijk. Je zal je weer zo jong voelen als voorheen!

Boek deze behandeling
Icoone Gelaat

Hoe werkt Icoone?

Met Roborderm ®, een innovatieve technologie die het bindweefsel stimuleert door microstimulatie te combineren met laser- en LED-technieken. 

Tot op heden kan geen enkele andere technologie zoveel 21.600 microstimulaties per minuut bereiken. Het zorgt voor een zichtbare vernieuwing van de huid al na de allereerste sessie.

Meer info over Icoone

Met de huidverbeterende gelaatsbehandelingen van Circadia en/of Medik8

Onze gespecialiseerde behandelingsproducten gebruiken innovatieve ingrediënten en technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea.

Door regelmatige professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging die consequent wordt aangebracht, worden beiden door elkaar versterkt en krijg je een sneller én beter resultaat

Boek deze behandeling

Hoe werkt onze anti-aging behandeling

Dit exclusieve systeem werd ontworpen door Dr. Pugliese om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd van reeds bestaande peeltechnieken.

Meer info over gelaatsbehandelingen